Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn een karate club die karate ziet en beoefent als kunst. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke/mentale ontwikkeling, ontwikkeling van het lichaam en de technische ontwikeling. Mentale aspecten zoals zelfvertrouwen, doorzetting, anderen accepteren zoals ze zijn vinden wij erg belangrijk en bij ons is iedereen welkom.
Niet iedereen heeft dezelfde lichamelijke mogelikheden, en dus zijn onze trainingen erop gericht op de individuele mogelijkheden. Niet iedereen kan even hoog trappen, en bij ons hoeft dat ook niet.
De technische ontwikkelingen omvatten de technieken die we aanleren. Karate is een verdedigings sport (of kunst).

Ik ben zelf in 1969 met karate begonnen in Nieuw Zeeland, en pas jaren later naar Nederland geemigreerd. Ik ben drager van de 5e dan en als club zijn we aangesloten bij de Karate Do Bond Nederland en de JKA (Japan Karate Do Association). Ik train meermalen per jaar met de Japanse grootmeesters wanneer ze in Europa zijn en onlangs zijn we met een groepje naar Engeland gereden om mee te doen aan een meerdaagse stage.

Veilig sporten vinden we ook erg belangrijk, en we doen er alles aan om dit jaar het kwaliteits keurmerk KBN te behalen.

Wil je eens komen kijken? kom gerust gratis meetrainen.

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
56 t/m 75 jaar
Datum nog onbekend
9 t/m 12 jaar
Datum: bekijk activiteit
56 t/m 85 jaar
Datum nog onbekend
13 t/m 17 jaar