Hoofdcontent

Meld jouw activiteiten aan! – Sport en Cultuur Helmond

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen gemeente Helmond krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor een betreffende doelgroep. 

Log in als aanbieder en meld jouw activiteiten aan!

 

Jeugd & Jongeren (Sjors Sportief & Creatief)
Alle aanbieders registreren zich op deze website en voeren vervolgens hun kennismakingsaanbod in. Het volledige aanbod wordt gepresenteerd op deze website en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit de gemeente op een opvallende manier deze activiteiten onder de aandacht krijgen. Dit gebeurt door middel van het uitdelen van een Sjorsboekje op alle basisscholen. Deelnemers kunnen zich gedurende het hele schooljaar digitaal inschrijven.


Volwassenen, Senioren en Aangepast Sporten
Sjors Sportief & Creatief is gericht op basisschooljeugd. Daarnaast bieden wij ook aanbod voor volwassen, senioren en richten we ons op aangepast sportaanbod. Bekijk deze in het activiteitenoverzicht en schrijf je direct digitaal in.


Digitale inschrijfmodule
Met een login voor alle aanbieders is het volledige inschrijfproces eenvoudig te monitoren en geen administratieve rompslomp. Op deze manier is er altijd actuele lijst van sportieve en creatieve aanbieders binnen gemeente Helmond en met één druk op de knop zijn deze digitaal te benaderen. De monitoring met alle bijbehorende statistieken is zeer belangrijk om het succes van het project te kunnen meten.

 

Geïnteresseerd of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@jibbplus.nl / info@cultuur-contact.nl