Hoofdcontent

Aangepast Sporten - Uniek Sporten de Peel – Sport en Cultuur Helmond

Uniek Sporten de Peel logo

Iedereen kan bewegen!
Al is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms is het gewoon niet mogelijk om deel te nemen aan het reguliere sport- en beweegaanbod. En dat is heel normaal. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om toch in beweging te blijven!

Uniek Sporten de Peel
Jibb+ werkt met andere gemeenten samen onder de naam Uniek Sporten de Peel. We maken o.a. aangepast aanbod zichtbaar, ondersteunen verenigingen, adviseren we sporters en begeleiden we sporters naar een passende beweegplek. Het maakt niet uit of je jong of oud bent of dat je lichamelijke-, verstandelijke-, chronische of mentale klachten ervaart. Wij zoeken met je mee.

Aangepast aanbod
Er zijn best wat verenigingen in Helmond die aangepast sport- en beweegaanbod hebben. Het aangepast sport- en beweegaanbod kan je vinden op: www.unieksporten.nl/brabant/helmond. Hier vindt je aanbod in jouw omgeving en je kan direct contact opnemen met de trainer/begeleider.

Hulpvragen
Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk advies of begeleiding neem dan contact op met Lisanne van der Veen via lisannevanderveen@jibbplus.nl of bel 0492-347071.

 

Lisanne van der Veen

Buurtsportcoach Aangepast Sporten & Regiocoördinator Uniek Sporten de Peel

lisannevanderveen@jibbplus.nl