Hoofdcontent

Een leven lang sport- en beweegplezier ervaren?

Doe mee met OldStars!

Wil je (blijven) sporten, maar kan dit niet, bijvoorbeeld omdat er onvoldoende passend aanbod is? Doe mee met OldStars tijdens de OldStars Beweegweek in Helmond! Er zijn al diverse beweegvormen in Helmond waar je terecht kunt voor verantwoord sporten en bewegen voor 55+. Met OldStars kun je blijven bewegen op de manier en met de sport die bij je past.

 

OldStars Beweegweek van 14 t/m 18 mei

De OldStars Beweegweek is van dinsdag 14 t/m zaterdag 18 mei*. Je bent de hele week welkom om aan te sluiten bij de OldStars beweegvormen in Helmond. Zo kun je aansluiten bij de trainingen van W.V.V. OldStars Helmond, R.S.K.V. Mierlo-Hout, SV Stiphout-Vooruit, TP Zonnedael, HTV, TPC Espendonk, SV Swift en TTV Stiphout. Tijdens de beweegweek krijg je de kans om één of meerdere sporten uit te proberen, hierdoor kom je (weer) in aanraking met de sportvereniging. Jibb+ buurtsportcoach Kristian van den Nouwlant: “Ik zie hoeveel plezier de deelnemers samen hebben doordat ze met leeftijdgenoten op het veld staan en winst en verlies minder belangrijk is geworden. Al lopen er nog altijd fanatiekelingen bij.”

 

OldStars in Helmond
OldStars sporten zijn reguliere sporten met een aantal spelregelwijzigingen om de spelvreugde voor 55-plussers te verhogen en tevens de belastbaarheid en blessuregevoeligheid te verkleinen. Deze manier van sporten draagt enorm bij aan de vitaliteit van de oudere inwoners. Jibb+ introduceerde in 2016 OldStars voetbal in Helmond. Inmiddels heeft Jibb+ in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de sportverenigingen meerdere OldStars sporten in Helmond opgezet: OldStars voetbal, OldStars tennis, OldStars handbal en OldStars tafeltennis. 

 

Meer OldStars beweegvormen

Er zijn meer OldStars beweegvormen die beoefend kunnen worden. Geef gerust jouw voorkeur aan via www.jibbplus.nl zodat we verenigingen extra kunnen enthousiasmeren om ook met OldStars aan de slag te gaan. Je hebt de keuze uit: OldStars korfbal, OldStars basketbal, OldStars hockey, OldStars badminton, OldStars hardlopen, OldStars rugby, OldStars boksen, OldStars biljarten, OldStars volleybal, OldStars waterpolo en OldStars wielrennen.

 

Schrijf je gratis in!
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de OldStars Beweegweek? Kijk op www.jibbplus.nl voor het programma en schrijf je direct in. Als het inschrijven via de website niet lukt, neem dan contact op met Jibb+ via info@jibbplus.nl of bel naar 0492 – 347 071.  Liever niet aanmelden? Kom kijken en doe direct mee! Meedoen aan de OldStars Beweegweek is gratis. Kom in sportieve en/of makkelijk zittende kleding.
*Bij SV Stiphout-Vooruit kun je vanwege het Pinksterweekend op zaterdag 25 mei deelnemen aan een training OldStars voetbal.